Cordyceps high quality from Vietnam – Đông trùng hạ thảo
DONG TRUNG HAO is known as “soft gold” of Tibet. The rarity and outstanding effects are the reason why this “billion dollar brand name” is highly sought after and loved by many people.
PRODUCT CHARACTERISTICS: Medicinal herbs are yellow or brown yellow. The inside is hollow or solid, about 4mm in diameter.
EFFECTS: Cordyceps is a rare herb used to overcome impaired immune system, weak male physiology, kidney, blood pressure, impotence treatment and many other diseases, helping to sleep well. , the body is always healthy.
🍀 STORAGE: keep in cool and dry place
🍀 HOW TO USE:
– Tea making: Like a high-end tea product. Dried Cordyceps can be used to make a delicious drink every day. How to do it is simple. Put a pinch of cordyceps in the teapot, add a little boiling water and rinse it in turn. Then add just enough water to stand for about 30 minutes to enjoy. Cordyceps tea has a beautiful yellow color, smells up, you can use it early in the morning, or after every meal.
– The stew: Put dried cordyceps in a pressure cooker, simmer for about 55 minutes (from boiling) to extract completely. Then use as usual
– Porridge: Put dried cordyceps in a pressure cooker, simmer with porridge about 55 minutes (from boiling) to extract completely. Then use as usual
– Soak honey: 30 grams of dry soaked with 300ml of pure honey, use 10ml and 7-12 fibers daily.
– Soak in alcohol: 30 grams of dry soaked with 4-5 liters of alcohol (> 35 degrees). Drink 2 small cups each time with meals.
ATTENTION:
– When processing, the temperature should not exceed 80oC.
– When finished processing should be used immediately.
– For dried Cordyceps: Store in a cool, dry place, away from sunlight.
The product portfolio we have:
– Cordyceps wine – Certificate of Medicine in Hanoi.
– Fresh cordyceps products – Eligible for food safety.
– Dried cordyceps – Eligible for food safety.
We are developing agents with special incentives. All information should be contacted directly ./.
=============
ĐÔNG TRÙNG HẠ THẢO được mệnh danh là “vàng mềm” của Tây Tạng. Sự quý hiếm và tác dụng vượt trội chính là lý do khiến thứ “biệt dược tiền tỉ” này được nhiều người săn đón và ưa chuộng
🍀ĐẶC ĐIỂM SẢN PHẨM: Dược liệu có màu vàng hoặc vàng nâu. Bên trong rỗng hoặc đặc, đường kính khoảng 4mm.
🍀TÁC DỤNG: Đông trùng hạ thảo là loại thảo dược quý hiếm được sử dụng để khắc phục chứng suy giảm hệ miễn dịch, yếu sinh lý nam, bổ thận, chỉ huyết, trị liệt dương và nhiều bệnh lý khác, giúp ngủ ngon, cơ thể luôn khoẻ mạnh.
🍀BẢO QUẢN : để nơi khô ráo thoáng mát
🍀CÁCH SỬ DỤNG:
– Pha trà: Cũng giống như một sản phẩm trà cao cấp. Đông Trùng hạ thảo khô có thể sử dụng để hãm thành nước uống thơm ngon mỗi ngày. Cách thực hiện rất đơn giản. Cho một nhúm đông trùng hạ thảo vào ấm trà, thêm một chút nước sôi tráng qua một lượt. Rồi sau đó thêm lượng nước vừa đủ để hãm khoảng 30 phút là có thể thưởng thức rồi. Trà đông trùng hạ thảo có màu vàng sánh đẹp mắt, dậy mùi, bạn có thể sử dụng vào buổi sáng sớm, hoặc sau mỗi bữa ăn.
– Các món hầm: Cho Đông trùng hạ thảo khô vào nồi áp suất, hầm khoảng 55 phút (từ khi sôi) để chiết xuất hoàn toàn. Sau đó sử dụng bình thường
– Nấu cháo: Cho Đông trùng hạ thảo khô vào nồi áp suất, hầm với cốt cháo khoảng 55 phút (từ khi sôi) để chiết xuất hoàn toàn. Sau đó sử dụng bình thường
– Ngâm mật ong: 30 gram khô ngâm với 300ml mật ong nguyên chất, mỗi ngày dùng 10ml và 7-12 sợi quả thể
– Ngâm rượu: 30 gram khô ngâm với 4-5 lít rượu (>35 độ). Uống mỗi lần 2 chén nhỏ trong bữa ăn
CHÚ Ý:
– Khi chế biến không nên để nhiệt độ vượt quá 80oC.
– Khi chế biến xong nên dùng ngay.
– Đối với Đông Trùng Hạ Thảo khô: Bảo quản nơi khô ráo, thoáng mát, tránh ánh nắng mặt trời.
Danh mục sản phẩm chúng tôi có:
– Rượu Đông trùng hạ thảo – Giấy kiểm nghiệm Sơ Y tế Hà Nội.
– Sản phẩm đông trùng hạ thảo tươi – Đủ điều kiện an toàn thực phẩm.
– Đông trùng hạ thảo khô – Đủ điều kiện an toàn thực phẩm.
Chúng tôi đang phát triển đại lý với chính sách ưu đãi đặc biệt. Mọi thông tin cần liên hệ trực tiếp ./.
Đánh giá
Chưa có đánh giá nào.